Beoordelingen van Dragon Garden Arnhem

Recente recensies van Dragon Garden Arnhem

5 sterren na 61 reviews

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste, Naar aanleiding van een bittere teleurstelling bij vast restaurant in Rijkerswoerd waar kwaliteit van 10 naar 3 gegaan is, besloot ik de raad van collega op te volgen die mij naar voor ons beiden bekende Dragon Garden verwijs... heb heerlijk genoten van vers bereiden maaltijd, de snelheid en netheid! Kan alleen nog aan het restaurant adviseren om deze kwaliteit , mede als kwantiteit NIET uit het oog te verliezen! Super tevreden klant, dank u!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Snel en vertrouwd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Waarom 5 sterren? Het eten was erg lekker, goed heet en exact op de gewenste tijd gereed, kortom kwalitatief,kwantitatief en punctueel top, precies zoals je het wenst.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima en smakelijk eten

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd en heel lekker.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker eten.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit is super handig en makkelijk om te doembeelden fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

T is altijd erg goed en lekker van smaak bij Dragon garden! Echter wel een tip dat er beter een tijdslot kan komen nu moestennwe met een aantal wachten op de bestelling op dezelfde tijd dat is niet erg logisch als je online besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen en betalen. De gerechten waren heerlijk! Tofu , krokante speenvarken, Chinese bami en nassi met garnaaltjes....top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het eten weer helemaal top!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De babi ketjap is echt heerlijk!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en lekker. Jammer dat er niet bezorgd wordt. Snap dat dat kostenverhogend werkt en je daarom af moet halen. Eten stond klaar toen ik aankwam. Perfect!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Via internet bestelling geplaatst en op de minuut af stond het eten klaar om af te halen. Zoals altijd verrukkelijk gegeten. Kunnen niet wachten om weer in het restaurant te kunnen eten.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Tussen bestelling en afhalen zat 15 minuten. Top!! Heerlijk eten.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren erg genoten van het eten

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, vriendelijke service. We blijven er eten afhalen

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling verliep prima, eten volgens afspraak op tijd klaar en heerlijk gegeten!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld van de lekkere gerechten van Dragon Garden deze keer hadden we nummer 36 en 37 van de kaart smaakvol en lekker. Hopelijk mogen we snel weer een keer in jullie mooie restaurant komen genieten van jullie specialiteit monogoolse gril gerechten !

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, de ossenhaas is verrukkelijk

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij komen al vele jaren bij jullie ,ik denk inmiddels totaal zeker 30 jaar. Al zij er wisselingen geweest wij zijn altijd 1000% tevreden geweest en hopen snel weer bij jullie in het restaurant te mogen komen eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling, eenvoudig, op aangegeven tijdstip stond alles klaar en de maaltijd was weer van voortreffelijke kwaliteit (zoals ik niet anders gewend ben).

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

alles prima bestelling stond perfect op tijd klaar

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk dat online bestellen, heerlijk eten alleen bij thuiskomst klopte mijn bestelling niet. Ipv combinatie babi panggang en foe yong hai kreeg ik babi en saté. Was ook lekker maar ja...

Reactie van Dragon Garden:Geachte heer, mevrouw Geerlings, Onze excuses voor het ongemak, wij streven er natuurlijk voor om iedere bestelling in orde aan de klant over te brengen. De realiteit is echter dat er af en toe fouten gemaakt worden. Indien er iets mis is gegaan met een bestelling, kunt u altijd telefonisch contact opnemen via 026-3211297. Fijn dat u ondanks de complicaties, toch nog lekker gegeten heeft. Nogmaals onze excuses en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van restaurant Dragon Garden

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was verbaasd over de 0,25 cent transactie kosten. Ideal is toch gratis?

Reactie van Dragon Garden:Geachte heer, mevrouw, Allereerst dank voor de positieve beoordeling, we zijn er blij om dat u lekker gegeten heeft! De optie om te betalen via iDEAL wordt aangeboden door Sitedish, zij hanteren een vaste bedrag van 25 cent per bestelling. Het bedrag dat wordt verrekend per bestelling hangt van het bedrijf af en de overeenkomst die zij hebben gesloten met iDEAL (Bron: https://www.ideal.nl/bedrijven/aanbieden-en-integreren/). Indien u deze kosten wilt vermijden9, kunt u ook een bestelling telefonisch plaatsen. Dit kan op het volgende nummer: 026-3211297. Hopelijk geeft dit voldoende antwoord op uw vraag en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Het team van restaurant Dragon Garden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, ruimschoots op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten ! Complimenten voor de kok en vriendelijk personeel. Alleen vond ik de hoeveelheid cashewnoten net iets te weinig. Wat mij betreft had het iets meer mogen zijn. Maar verder prima !

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima. Lekkerre krokante ajam en loempia. Snelle service.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd was heerlijk bereid en zoals altijd was het veel te veel. De bestelprocedure incl. Ideal betaling werkt eenvoudig. Afhalen zonder wachten! Een afbeelding van het gerecht tijdens het bestelproces kan het nog aantrekkelijker maken, ook meertalig (Duits en Engels) kan nog wat toevoegen. Ik zal vaker bij jullie bestellen!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en lekker eten.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten en mooi binnen 30minuten klaar om op te halen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en lekker eten. tot 2021

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De verwachte ophaaltijd was 17.20, toen ik om 17.15 binnenstapte werd de bestelling net afgemaakt dus kon ik meteen meenemen. Het eten zelf was lekker en niet zo vet als je soms bij een ander chinees/indisch restaurant hebt. Goede kwaliteit.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en zeer vriendelijke mensen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Omdat ook de 2e kerstdag de restaurants gesloten waren en de mogelijkheid hier was om online te bestellen, deden we dat. Mooi op tijd klaar, verse groenten en keurig verpakt. Dat doen we zeker weer!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten op 2e kerstdag. Afhalen ging prima, ook lekker grote porties. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

wij vonden het vlees heerlijk,maar de groenten veel te grof en keihard,ook de chineese bami een tegenvaller ,alleen maar tauge erin,eerder bami singapoer besteld veel lekkerder,staat nog wel op de kaart thuis maar niet on-line. Al bij al vlees heerlijk rest beetje tegenvaller.Vr Gr Leo Evers

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was van een hele goede kwaliteit en was perfect op de afhaaltijd klaar.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Per internet besteld en afgehaald. Prima op tijd klaar en helemaal compleet. Smaakte prima, is een aanrader.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling netjes op de afgesproken tijd klaar en zoals altijd heerlijk en vers.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk eten. We rijden altijd speciaal hier voor naar vredenburg om bij de lekkerste chinees van Arnhem te halen. Ideaal dat je nu online kunt bestellen .

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede snelle service. En eten is altijd zelfde kwaliteit!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed!! Jaar in jaar uit komen we uit Elst hier ons eten afhalen. HEERLIJK

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer smaakvol gegeten mooi klaar op afgesproken tijd ook de corona regels worden goed in acht genomen Zeker aan te bevelen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het menu was voortreffelijk! Zo vers en heerlijk klaargemaakt! Ik moet echt zeggen: dit was de beste keus, zo keurig klaargemaakt! Goed verzorgd, prima op tijd klaar en kon het zo op de afgestoken tijd meenemen. Perfect!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Ruim voldoende!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Service prima. Zelfs gebeld over een gerecht dat er uien in zaten. Alleen een beetje jammer dat er bij de babi pangang geen saus zat. Dit was alleen droog vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker, wel een beetje slordig ingepakt (het lekte) en de kroepoek vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker, op tijd klaar en goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, op de juiste tijd stond de bestelling klaar. En uiteraard meer dan genoeg.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal volgens de verwachting, dus lekker en prima bediening

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, snelle service.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond heerlijke Chuen Ka Fook gegeten! Goed gevuld met vlees en vis. Echt heel lekker.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top geregeld en op tijd . En heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. Alleen de saté was echt taai. De rest was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit en juist klaar op moment van afhalen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating